Sari

Yrittäjä/Omistaja Rocksari hierontapalvelut

EAT Koulutettu hieroja

Aloitin hierojan opintoni Vuokatin Urheiluopistossa 2019, josta valmistuin joulukuussa 2020. Heti perään suuntasin Rovaniemen Redulle opiskelemaan työn ohella Hieronnan erikoisammattitutkintoa, josta valmistuin 2022 keväällä. Suuri kiinnostukseni kohde on ehdottomasti kivun hoito ja purentaelimistön toimintahäiriöt.

Hierojana olen vasta urani alkutaipaleella, mutta intoa ja oppimisen halua riittää sitäkin enemmän. Mielestäni hieroja ei ole koskaan täysin valmis: aina riittää opiskeltavaa ja nähtävää. Tavoitteenani onkin auttaa parhain mahdollisin tavoin asiakkaitani voimaan hyvin ja mahdollisimman kivuttomasti, tarvittaessa ohjaten muille ammattilaisille.

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä koirani ja liikuntaharrastusteni parissa, uusimpina villityksinä uinti ja ilma-akrobatia. Luonnonläheinen seikkailu, mökkeily, kalastus ja melonta ovat lyhykäisyydessään tekemiseni pääpointteja. Toisinaan kaiken spontaanin touhuamisen vastapainona saatan käpertyä peiton alle ja katsoa lempisarjojani. Rakastan elämän monipuolisuutta!

sari@rocksarihierontapalvelut.fi

Koulutukset & Referenssit:

 • Hieronnan ammattitutkinto (Vuokatin urheiluopisto) 2020
 • Vyöhyketerapeuttinen raskaushierontakoulutus (Elonaskel) 2021
 • Mama Massage® (Satu Korkeamaa) 2021
 • Terve & Vahva Olkapää (Ari-Pekka Lindberg) 2022
 • Hieronnan erikoisammattitukinto (Niska-hartiaseutu, kipupotilaat, purentaelimistön toimintahäiriöt, peitinkalvojen käsittely, urheilijan lihashuolto)  (Lapin koulutuskeskus REDU) 2022
 • Purentaelimistön toimintahäiriöt jatkokurssi (TMD) (Suomen Urheiluhierojaopisto) 2022
 • Hierojien mentorointi (Lapin koulutuskeskus REDU) 2023 alkaen
 • Purentaelimistön toimintahäiriöt (Samuli Sairiala) 2023

Henna

Itsenäinen yrittäjä

EAT Koulutettu hieroja

Urheiluhieroja

Olen 40-vuotias ja toisen urani alkutaipaleella. Valmistuin hierojaksi ja urheiluhierojaksi Helsingissä vuonna 2018 ja erikoisammattitutkinnosta vuonna 2022, suuntautumisena urheiluhieronta.

Hierojan työ on minulle unelmien ammatti. Olen sataprosenttisesti läsnä jokaista asiakastani varten. Hierontaotteeni ovat napakat mutta lempeät. Pyrin selvittämään ongelmien syitä enkä hoida vain oireita. Tarvittaessa ohjaan osaavampiin käsiin. Kipu on kuitenkin se, mihin tartun ensimmäisenä ja pyrin etsimään ratkaisuja sen helpottamiseksi. Käytän hieronnassa monipuolisia otteita ja jos hoidon tavoitteena on rentoutuminen, otteet ovat sen mukaiset.

Vapaa-aikani kuluu pääasiassa perheeni kanssa touhutessa. Liikun paljon ja lähden helposti kokeilemaan uusia juttuja. Jokaiselle vuodenajalle on omat lempiharrastukset, jotka täyttävät ne päivän viimeisetkin tyhjät tunnit. Todennäköisesti minut löytää vaellusreissulta tunturista, maantiepyörän selästä, Ounasjoelta melomasta tai lumikenkäilemästä. Olen opetellut keskittymään itselleni merkityksellisiin asioihin ja siten oppinut nauttimaan elämästä.

henna@rocksarihierontapalvelut.fi

Koulutukset:

 • Hieronnan ammattitutkinto 2018
 • Mama Massage® (Satu Korkeamaa) 2021
 • Purentaelimistön toimintahäiriöt (Samuli Sairiala) 2022
 • Hieronnan erikoisammattitutkinto (Niska-hartiaseutu, ylä- ja alaraajan kipupotilaat, urheiluhieronta) 2022
 • Dry needling (Basic 1, Basic 2, Advanced 1, Advanced 2)
 • Dry needling (Professional) Kesken 
 • Kuinka tutkin leukanivelen, tutkimisesta tulkintaan ja kuntoutukseen (Head on Manual Therapy Oy) 2023

Seija

Itsenäinen yrittäjä

Fysioterapeutti

Olen 42 vuotias fysioterapeutti ja olen toiminut fysioterapian ja liikunnan parissa 2000 luvun alkupuolelta lähtien ja tämän aikana olen erikoistunut toiminnalliseen harjoitteluun. Liikunta ja terapeuttinen harjoittelu on lähellä sydäntäni. Tälläkin hetkellä pyöritän firmoja jotka keskittyy liikuntaan fysioterapeuttisesta näkökulmasta käsin. Erikoisosaamisena voisin mainita ilma-akrobatia/jooga ja yogawall terapeuttinen harjoittelu.

Manuaalinen terapia oli tauolla useamman vuoden mutta pitkään oli tunne että haluaisin jälleen tehdä myös käsillä töitä. Ja sopiva paikka ja henkilö kun löytyi niin tässä tämä tehokaksikko sitte on saman katon alla.

Vapaa-aikani vietän pääsääntöisesti koirieni kanssa (2 berniä) ulkoillen ja samalla valokuvaten. Rakastan valokuvaamista ja erityisesti rakastan tuntureita. Kaikki lomani haluan viettää tuntureissa joten lähden mielummin itikoiden syötäväksi Lappiin entä aurinkolomalle hiekkarannalle. Olen myös erityisen onnellinen kun pystyn oppimaan uutta, oli se sitten kuvaus puolella tai omissa treeneissä.

Kuva: Timo Koivisto
Kuva: Timo Koivisto

Koulutustaustaani kuuluu fysioterapian lisäksi mm. joogaopettajan, ryhmäliikunnan, vyöhyketerapian, personal trainerin, pilates puolen ja lähihoitajan opinnot. (Näitä on paljon joten säästääkseni lukijoita, lyhennetään se nuin)  

Sara

Itsenäinen yrittäjä

Koulutettu hieroja

Fysioterapeutti opiskelija

Olen 24-vuotias fysioterapeutti opiskelija ja koulutettu hieroja. Olen vuoden 2017 ylioppilas jonka jälkeen valmistuin hierojaksi Oulussa. Suoritin naisten vapaaehtoisen asepalveluksen 2018-2019 ja sen jälkeen aloitin fysioterapeutti opinnot Rovaniemellä. Opiskelujen ohella olen tehnyt hierojan töitä jo useamman vuoden ja nyt suoritan viimeistä vuotta opinnoissani. Hierojan työ on mun juttu, koska nautin asiakaspalvelusta ja manuaalisesta työstä.

Kiinnostukseni työssä on kokonaisvaltaisessa kivunhoidossa ja tulevaisuudessa tarkoituksena onkin käydä lisäkoulutuksia osaamiseni laajentamiseksi.

Hierojana olen helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä. Hierontaotteeni ovat laajat ja rentouttavat, mutta tietenkin asiakkaan toiveita kuunnellen yksilöllisesti muokattavissa.

Vapaa-ajalla viihdyn kuntosalilla sekä luonnossa eri aktiviteettien parissa yksin tai koirakaverin kanssa. Vuoden ajasta riippuen mökkeilen, hiihdän, patikoin tai vain nautin luonnosta rauhallisilla lenkeillä. Olen extempore tyyppi ja minut on helppo saada mukaan seikkailuihin ja uusiin kokemuksiin.

Koulutukset:

 • Hieronnan ammattitutkinto (OAKK) 2018
 • Fysioterapeutti AMK (Lapin ammattikorkeakoulu) Kesken