UKK / Usein kysytyt kysymykset

Ostin lahjakortin/Sain lahjaksi lahjakortin. Miten voin käyttää sen?

Ihanaa! Voit varata hieronta-ajan ajanvaruksen kautta ihan normaalisti kelle tahansa työntekijälle. Muista ottaa mukaan lahjakortissa oleva koodi, sillä sitä tarvitaan maksutapahtuman yhteydessä.

Hyvinvointisaldoni ePassi hyvinvointi, Smartum hierontaetu tai Edenred hierontaetu menee vanhaksi. Miten voin käyttää sen kun en nyt heti pääse hierontaan?

Jo vain voit sillä summalla ostaa meille lahjakortin! Etsi palvelusta Rocksari hierontapalvelut ja laita X summa sinne. Sitten kirjoita meille sähköpostia hello@rocksarihierontapalvelut.fi että olet näin tehnyt. Lähetämme sinulle lahjakortin koodilla sähköpostiin 48h kuluessa ja se on voimassa 6kk maksupäivästä lähtien.

Lahjakorttini voimassaolo on mennyt umpeen. Voinko silti käyttää lahjakortin?

Voi harmi! Näin voi välillä käydä, mutta valitettavasti se ei ole meille ilmaista säilyttää lahjakorttimaksuja tämän voimassaoloajan jälkeen. Voimme kuitenkin 20€ maksulla pidentää lahjakorttia kuukaudella. Maksu koostuu pankki- ja järjestelmämaksuista.

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.