UKK / Usein kysytyt kysymykset

Ostin lahjakortin/Sain lahjaksi lahjakortin. Miten voin käyttää sen?

Ihanaa! Voit varata hieronta-ajan ajanvarauksen kautta ihan normaalisti kelle tahansa työntekijälle. Muista ottaa mukaan lahjakortissa oleva koodi, sillä sitä tarvitaan maksutapahtuman yhteydessä. Lahjakortit ovat voimassa 6kk.

Hyvinvointisaldoni ePassi hyvinvointi, Smartum hierontaetu tai Edenred hierontaetu menee vanhaksi. Miten voin käyttää sen kun en nyt heti pääse hierontaan?

Jo vain voit sillä summalla ostaa meille lahjakortin! Etsi palvelusta Rocksari hierontapalvelut ja laita X summa sinne. Sitten kirjoita meille sähköpostia hello@rocksarihierontapalvelut.fi että olet näin tehnyt. Lähetämme sinulle lahjakortin koodilla sähköpostiin arkipäivisin 48h kuluessa ja se on voimassa 6kk maksupäivästä lähtien.

Lahjakorttini voimassaolo on mennyt umpeen. Voinko silti käyttää lahjakortin?

Voi harmi! Näin voi välillä käydä, mutta valitettavasti se ei ole meille ilmaista säilyttää lahjakorttimaksuja tämän voimassaoloajan jälkeen. Voimme kuitenkin 15€ maksulla pidentää lahjakortin voimassaoloa. Maksu koostuu pankki- ja järjestelmämaksuista.

Missä Rocksari hierontapalvelut sijaitsee? Saako auton parkkiin?

Hierontapisteemme sijaitsee aivan Rovaniemen sydämmessä, osoitteessa Koskikatu 20 C! Painahan summeria numero 8 ja päästämme sinut sisään. Usein asiakkaat jättävät autonsa joko kauppakeskus Sampokeskuksen tai Revontulen parkkihalliin. Hierontapisteen edessä Rovakadulla on parkkipaikkoja jotka ovat maksullisia arkisin 8-18 ja la 10-16.

Miten voin muuttaa tai peruuttaa aikani?

Aina välillä sitä sattuu yllättäviä asioita elämässä! Voit helposti muuttaa tai peruuttaa ajan sähköpostiin lähetetyllä varausvahvistuksella. Varausvahvistuksessa löytyy linkki "Muuta varausta tai tee uusi" josta pääset tekemään muutoksia 24h ennen varausta.

Peruutusehdot

Miten pukeudun hierontaan?

Hierontaan voi tulla suoraan töistä tai muista päivän riennoista sellaisella vaatetuksella mikä sattuu olemaan päällä. Moni tykkää kuitenkin pukeutua rennosti. Pyydämme sinua luultavasti riisuutumaan, mutta koskaan et ole meidän hieronnoissa täysin alasti! Peitämme kehosi aina pyyhkeillä jos emme kyseistä aluetta hiero.

Onko hieronta kivuliasta?

Kivun muodostuminen ja sen tunteminen on jokaisella hyvin yksilöllinen kokemus. Tämän takia on hyvä olla avoin hierontatilanteessa ja kertoa siitä hierojalle. Eihän me kuitenkaan osata vielä ajatuksia lukea! :)

Hieronnan ei kuulu olla niin kivuliasta, että pakenet hierontapöydältä! Mutta paikoittain se saattaa tuntua hieman enemmän. Tässä on hyvin tärkeää kommunikointi.

Voinko ostaa hieronnan laskulla tai verkkolaskulla?

Kyllä voit! Jos haluat ostaa isomman erän hierontoja niin ota yhteyttä hello@rocksarihierontapalvelut.fi

Haluaisin osaksi Rocksarin tiimiä, miten haen?

Meillä Rocksarilla painotetaan asiakaspalvelua ja asiakkaiden kohtaamista. Toimimme myös kaikki itsenäisinä yrittäjinä. Aina välillä meillä on mahdollisuus ottaa uusia ammattilaisia tiimiin, joten laita rohkeasti esittely itsestäsi ja työkokemuksestasi sähköpostiin hello@rocksarihierontapalvelut.fi.